Morgan Creek’s Pomp lanceert risicofonds

Innovator en mede-oprichter van Morgan Creek Digital, Anthony Pompliano, kondigde de lancering aan van een nieuwe fondsstructuur die „investable entities“ zou toelaten die dat geld ook zouden kunnen gebruiken om andere opportuniteiten te financieren.

Hij zei verder in de blog dat het fonds, dat gebaseerd is op een solo algemene partner (GP) fondsstructuur, een nieuwe kans was voor beïnvloeders die grote volgers, sponsors en inhoud hebben, gebaseerd op zichzelf als mensen.

Pompliano zei in een verklaring:

Je zult nooit spijt hebben van het wedden op jezelf…[het] fonds zal worden gesteund door een groep succesvolle investeerders in Silicon Valley en Wall Street […] de fondsstructuur geeft me de ultieme flexibiliteit, die volgens mij zal leiden tot een aanzienlijk voordeel bij het investeren in technologiebedrijven in een vroeg stadium.

Bovendien geloofde Pompliano dat zijn fonds de gemiddelde persoon in de wereld van de durfkapitaalactivaklasse zou toelaten. Hij legde dit verder uit:

Enig geaccrediteerde belegger kan nu bij mij beleggen, in plaats van dat de mogelijkheid alleen toegankelijk is voor grote instellingen. We zijn misschien nog niet in staat om de wereld te decentraliseren, maar rollende fondsen brengen ons een stap dichter bij het uiteindelijke doel.

Tot nu toe heeft Pompliano, die ook een prominente Bitcoin Code-aanhanger is, een persoonlijk merk dat meer dan 370.000 mensen volgt via zijn populaire podcast en aanwezigheid op crypto-twitter.

Author: admin