PayPal-sjef sier nå er tiden for kryptovalutaer å gå mainstream

2. desember, den første dagen på nettkonferansen på Web Summit, uttrykker PayPal-sjef Dan Schulman sin optimisme om fremtiden for kryptovalutaer og hevder at det nå er på tide for dem å gå mainstream.

Schulman la til at de kan „bidra til å drive økonomisk helse“ for mange mennesker ved å skape et mer effektivt finanssystem:

Jeg tror at hvis du kan lage et finanssystem, en ny og moderne teknologi som er raskere, som er billigere, mer effektiv, er det bra for å bringe flere mennesker inn i systemet, for inkludering, for å bidra til å redusere kostnadene, for å hjelpe til med å drive økonomisk helse for så mange mennesker … Så i det lange løp er jeg veldig bullish på digitale valutaer av alle slag.

Flertallet av PayPal-brukere ønsket en kryptotjeneste

Etter at kryptoforkjempere hadde mistet den offisielle kunngjøringen om sin nye kryptotjeneste i slutten av oktober, fortsatte PayPal sin lansering for alle amerikanske kunder i november.

Under samtalen med CNBC-verten Andrew Ross Sorkin, avslørte Schulman at selskapets proprietære markedsundersøkelser viste at 54 prosent av deres kunder ønsket å ha den nylig introduserte kryptovaluta-funksjonaliteten.

Schulman – som selv eier Bitcoin – avslører nå at selskapets kryptotilbud ikke var på den opprinnelige veikartet for i år i sin fulle form.

„Det vi ikke hadde på veikartet vårt, er muligheten til å bruke kryptovalutaer som et finansieringsinstrument for å kjøpe hos noen av våre 28 millioner selgere. Vi flyttet det opp, for når du først kjøper kryptovaluta, vil du virkelig være i stand til å bruk det både som et investeringsmiddel, men, viktigere, som en finansieringskilde for å gjøre andre kjøp. “

Løsning av Bitcoins volatilitetsproblem

Som rapportert av U.Today, viste en ny Mizuho-undersøkelse at 65 prosent av alle kunder var villige til å kjøpe varer ved hjelp av Bitcoin.

Siden begynnelsen med å komme i gang med selgere i 2013, har kryptovalutaen hittil ikke klart å ta av som betalingsmiddel på grunn av skaleringsproblemer og ville trekk.

PayPal – som gjør at den gjennomsnittlige Joe enkelt kan samhandle med Bitcoin – er i ferd med å bli Layer 2-løsningen som bransjen har ventet på. Schulman innrømmet at han i utgangspunktet hadde betraktet flaggskipmynten som en „dårlig form for valuta“ på grunn av volatilitetsrisikoen, men selskapet dempet dem ved å spesifisere den eksakte valutakursen for krypto på kjøpstidspunktet.

Det styrker nytteverdien til den underliggende kryptovalutaen, og du kan gjøre mer med det enn bare å ri opp og nedover på det. I virkeligheten tar du det som et instrument som kan drive handel hos våre 28 millioner selgere.