Vil Bitcoin-handlende være mere sikre eller mere bekymrede i 2021?

Det sidste år blev tegnet af en række ekstreme toppe og trug.

På trods af dette er der dog en sikker kollektiv accept af Bitcoin, en der er håndgribelig. 2020 var især domineret af tal og vækst. Her er et par højdepunkter,

Cryptos kollektive markedsværdi steg med 284%
Bitcoin år til dato stigning var så høj som 272%
Handelsvolumen i kryptoderivater i 2019 var 62,4 mia. Q1 2020 krydsede $ 2 billioner og smadrede gennemsnittet for 2019 med 314%
Bitcoin aktive adresser% ændring – 125%

Listen fortsætter og fortsætter, men vi er ikke her for anerkendelserne. Når vi taler om en overgangsændring (en alderdom fra 2017), har krypto-traders eller Bitcoin-investorers perspektiv udviklet sig drastisk i løbet af de sidste tre år. Fra et punkt med høj risiko og høj volatilitet i 2017, hvordan vil kryptohandlere se på markedet i 2021?
Apropos volatilitet og Bitcoin-hastighed

Bitcoin

Tilbage i 2017, før og efter bull run, var volatilitet en stor bekymring for handlende. Det var altid en ‚forvent den uventede situation‘ med Bitcoin og resten. Volatilitetsindekset angav det samme, men slutningen af ​​2020 har været anderledes.

Hvis stigningen i VIX observeres i tilfælde 1, 2 og 3, kan det ses, at prisen stod over for et massivt fald lige efter, og BTC ikke kunne opretholde et handelsområde på sit højeste. Imidlertid forblev VIX under sit nylige bull run på et lavere niveau på trods af at Bitcoin krydsede $ 20k.

Resultat? BTC fortsatte med at konsolidere sig over det tidligere rekordhøje niveau.

En anden vigtig måling, der definerer udviklingen hos Crypto-traders, er Bitcoins 1-årige Active Supply Velocity-diagram. Hastighed måler antallet af gange, hvor en gennemsnitlig forsyningsenhed er blevet overført. Den vedhæftede cyklus fremhæver den usikkerhed, som tidlige adoptere og handlende står over for sammenlignet med de nyere.

Siden 2019 har en vellykket præcedens og bedre forståelse af den digitale aktivsindustri ført til kontrolleret FUD, hvilket resulterer i, at erhvervsdrivende i øjeblikket er bedre rustet med viden til at navigere gennem markedet.

Åbn de institutionelle flodgater

Handlende fra 2020 er heldige at være vidne til indsprøjtningen af ​​institutionel kapital. Før bull run i 2017 begyndte CBOE og CME BTC Futures lige at ramme markederne. Der var ingen relevant likviditet, endsige optimisme, for et succesfuldt marked fremover.

Det hele var i en eksperimentel fase, hvor forhandlere bogstaveligt talt skulle gå ind med forventningen om at miste det meste af deres kapital.

Ikke mere. CME, en af ​​de største derivatudvekslinger i verden, indspillede et nyt rekordhøjt niveau i åben interesse. OI repræsenterer den samlede værdi af de udestående kontrakter, der ikke er afviklet. CMEs Bitcoin-produkt er vigtigt, fordi det er tilgængeligt for en lang række detailhandlere og institutionelle forhandlere over hele verden i øjeblikket.

De forbedrede afledte instrumenter har givet Bitcoin og andre aktiver eksponering, noget der var uhørt i 2017. For en erhvervsdrivende, der kommer ind på markedet i 2020, vil det være meget lettere at identificere værdi i kryptoaktiver i modsætning til for 3 år siden.

Mod oddsen viste Bitcoin sin farvel

Med de tidligere faktorer var der et lag af fælles. Hver tilstand udviklede sig og blev positiv for Bitcoin over tid, og alt afhængede det mest af markedets modenhed og eventuel vækst i interesse.

Imidlertid kastede 2020 en kurvekugle mod Bitcoin i form af en pandemi, som muligvis har været den stærkeste test endnu. Siden 2009 havde det større økonomiske landskab undgået underliggende inflationsproblemer. Fortællingen blev vendt, da COVID-19-pandemien lammede økonomien under en verdensomspændende lockdown. Det traditionelle marked stod over for sin største afskrivning siden 1980’erne, og Bitcoins værdiansættelse smuldrede midt i finansiel usikkerhed.

Skeptikerne faldt under $ 4000 og var hurtige til at afskrive Bitcoins evne til at komme sig i et inflationstungt miljø. Ingen point for at gætte hvad der skete næste.

Ikke kun var Bitcoin det første store aktiv, der sprang tilbage, men det fortsatte også med at have en højere position efter hvert bullish rally. Kryptohandlere, nye og gamle, opmærksom på Bitcoins modstandsdygtighed. Med en værdiansættelse på næsten $ 29k ved pressetid (Ny ATH, det er rigtigt!), Er det sikkert at antage, at Bitcoin er bestået med flyvende farver.

Handlende tænker fremad i 2021

Så når man sætter ting i sammenhæng, har meget ændret sig mellem 2017 og 2020 for kryptohandlere. I modsætning til den tidligere lokkemad om ‚bliv rig hurtigt‘ med kryptoer, har den digitale aktivklasse udviklet sig til en mere bestemt og pålidelig enhed i handelsbranchen.

I 2021 er det ikke et hasardspil at investere i Bitcoin og andre kryptokurver, som det var tilfældet i december efter 2017. Handlende identificerer i øjeblikket indsprøjtning af sm

Author: admin